Cautare

1683 de rezultate pentru "liste note examen suplinire olt" (2.86 secunde)
Seful Garzii de Mediu Olt, Gheorghe Neacsa, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ca firma Conpet va fi sanctionata cu suma de 100.000 de lei deoarece conform legii poluatorul plateste.
Cel mai mic numar de insolvente s-a inregistrat in Olt, unde, potrivit datelor de la Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC), au intrat in insolventa doar patru societati, fata de sapte in aprilie si 11 firme in martie. ... Si in Olt au "explodat"
Divizionara secunda FC Olt, pregatita de Dan Oprescu, a bifat prima victorie din aceasta iarna, castigand pe terenul sintetic de la Bradu, cu 2-1, in fata formatiei Girom Albota (locul 6 in C4).
Divizionara secunda FC Olt Slatina a pierdut amicalul sustinut ieri, pe "sinteticul" de la Bradu, in compania formatiei de Liga a IV-a, FCM Pitesti, scor 0-1, singurul gol venind in repriza a doua.
Sosit in iarna la FC Olt Slatina, fundasul central Cosmin Crusoveanu pare sa-si fi gasit locul in formatia lui Dan Oprescu. ... In programul divizionarei secunde FC Olt Slatina mai figureaza doua partide de verificare pana la inceperea returului.
ALRO, FC Olt si CSM Valcea au deplasari dificile Celelalte trei formatii oltene isi disputa meciurile rundei pe teren strain.
FC Olt si CSM Valcea, gata sa continue ascensiunea Celelalte trei formatii din Oltenia sunt pregatite sa continue seria rezultatelor bune.
N-avem nici o problema de lot, suspendati sau accidentati", a spus, pentru Olt TV, antrenorul secund, George Bita. ... Presedintele CJ Olt, Paul Stanescu, a spus ca autoritatile locale si judetene ar urma sa asigure infrastructura necesara:
Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Valcea si Vrancea. ... este vorba de judetele:Caras-Severin, Gorj, Mehedinti, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Galati, Vrancea, Prahova, Braila, Ilfov, Tulcea, Constanta.
Meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu de ninsori si viscol in judetul Olt, valabila pana la miezul noptii.
De asemenea, au fost emise atentionari si pentru judetele Olt si Dolj, valabile pana la aceeasi ora. ... In Olt si Dolj, intensificarile vantului ating 50-55 km.h, spulberand zapada.
Potrivit meteorologilor, ploile vor fi insotite de descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat grindin Va ploua in intervale scurte de timp in județele Gorj, Valcea, Dolj, Olt, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Covasna, Vrancea, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Ialomita si Calarasi, in municipiul Bucuresti.
Giurgiu, Gorj, Teleorman, Dolj, Harghita, Calarasi, Dambovita, Olt, Arad si Valcea), din cauza inundatiilor care au avariat gospodariile oamenilor. ... - Conform datelor primite din teren in aceasta dimineata, se inregistreaza situatii de urgenta la nivelul a 23 de localitati din 7 judete (Giurgiu, Teleorman, Dolj, Calarasi, Dambovita, Olt si Arad).
Un primar din Olt a gasit "antidotul" pentru nepasarea unui localnic. Acesta i-a aruncat medicului din localitate gunoiul inapoi peste gard, cu excavatorul.
Un fost primar din Olt a ajuns la spital dupa ce a fost batut de doi barbati chiar in fata primariei
Paramedicii SMURD au intervenit pentru acordarea ingrijirilor medicale unui tanar de 23 de ani, care a fost gasit constient, dar prezenta plagi si escoriatii la nivelul membrului superior drept, escoriatii in zona capului, era suspect de fractura la membrul superior stang si acuza dureri la nivelul toracelui, capului si membrelor superioare", a declarat sergentul major Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant in cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.
Echipe de salvatori din doua judete cauta un pescar disparut vineri pe raul Olt. In timpul misiunii sunt utilizate drone si echipe de scafandri.
Pe de alta parte, tot ieri, intr-o alta cauza, procurori din cadrul DIICOT - Structura Centrala, ca urmare a unei alte cereri de asistenta judiciara internationala formulata de autoritatile judiciare din Franta, au facut 17 perchezitii domiciliare pe raza judetelor Dolj, Olt, Bacau, Prahova, Bistrita Nasaud, Maramures si Cluj, in vederea documentarii activitatii infractionale desfasurate de membrii altui grup infractional organizat, format in principal din cetateni romani care, de la inceputul anului 2009 si pana in prezent, au realizat importante castiguri materiale injuste, utilizand pe teritoriul Frantei carduri bancare falsificate.
Marian Radulescu, de 50 de ani, primarul comunei Colonesti din judetul Olt, a fost implicat intr-un grav accident de masina, petrecut miercuri seara, pe DN 65-E 574, informeaza gazetanoua.ro.
Un incendiu a izbucnit la o scoala din comuna Sarbii Magura, sat Braniste, judetul Olt.
google-analytics.com